Donosimo detalje sinoćnjeg scenarija u centru Zaboka

Policija za 45 minuta uhvatila 20-godišnjaka koji je razvalio staklo automobila pa utvrdili da je u dva navrata krao po Zagorju

Objavljeno: 08.07.2022.

Nastavno na jutrošnju vijest o incidentu koji se sinoć dogodio u centru grada Zaboka kada je nakon svađe došlo do uništenja pokretne imovine, oglasila se i Policijska uprava krapinsko – zagorska navodeći kako je počinitelj kaznenog djela oštećenja tuđe stvari uhvaćen, ali i da je tijekom proteklih mjeseci počinio krađe u dva navrata.

Počinitelj je na automobilu marke Audi A4, u vlasništvu 41-godišnjeg hrvatskog državljanina, parkiranom na parkiralištu u Zaboku, razbio staklo zadnjih vrata. Brzom reakcijom policijskih službenika, oko 1.30 sati, zatečen je 20-godišnji hrvatski državljanin za koga se kriminalističkim istraživanjem utvrdilo kako je on razbio staklo na automobilu, odnosno počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Također, daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 20-godišnjak u dva navrata tijekom mjeseca lipnja i jednom u srpnju, počinio kaznena djela krađe. Točnije s otvorenih skladišta dvaju trovačkih centara otuđio je sanduke s praznim bocama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba