U Pregradi otvoren najnoviji SPAR supermarket

“Za kupce svakodnevna bogata ponuda, ribarnica, mesnica, veggie i ‘gluten free’ odjel, a pregradskim vatrogascima i donacija od 20.000 kuna”

Objavljeno: 05.07.2022. zagorjeinternational

SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže na području Hrvatskog zagorja te je u pitoresknoj Pregradi otvoren najnoviji SPAR supermarket, treći u Krapinsko – zagorskoj županiji. Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, novi SPAR supermarket nalazi se na samom ulazu u Pregradu, na adresi Ul. Janka Leskovara 46. 

Ovaj samostalni objekt s preko 700 metara kvadratnih prodajne površine, u svojoj će bogatoj ponudi imati širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR naširoko poznat. 

Svečano otvorenje svojim su dolaskom uveličali župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj koji su uz područnog voditelja Branislava Peleša, voditelja trgovine Antonija Bukleca i predsjednika Uprave SPAR Hrvatska Helmuta Fenzla, rezanjem vrpce i formalno pustili u rad novi objekt SPAR-a.

Ovim trećim SPAR supermarketom u Krapinsko – zagorskoj županiji, SPAR Hrvatska završava s investicijom od preko 30 milijuna kuna, uz otvaranje više od 20 novih radnih mjesta. Na taj način novi supermarket imat će uslugu na najvišem nivou za sve građane Pregrade i okolice. 

Posebnost ovog SPAR supermarketa je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu ribarnice, na kojem, osim morske ribe, ima i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu nalazi se i mesnica, po reakcijama prvih kupaca jedan od glavnih magneta ovog supermarketa.

Pored proizvoda lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, SPAR će stanovnicima Pregrade i okolnih mjesta omogućiti uživanje u bogatoj ponudi u kojoj su dostupne i specijalizirane linije poput SPAR Veggie – namijenjene vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso, SPAR Free From – proizvodima koji ne sadrže gluten ili laktozu, Vital linije – za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili neprehrambene linije Rubin – koja nosi certifikat ‘Oeko-Tex Seal of Textile Confidence’.

Povodom otvorenja novog SPAR supermarketa, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl uručio je i donaciju Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Pregrada u iznosu od 20.000 kuna, što će im olakšati rad.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Pregradi bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba