Uspješna radna akcija: Kupalište ˝Ulamov put˝ spremno je za korištenje

ŠPLAJT UPUTIO PORUKU SUSJEDIMA: Nadam se da će Slovenci u narednim mjesecima maknuti ogradu sa “žilet žicom”, Sutla nikad nije razdvajala

Objavljeno: 05.07.2022.

Kako je i bilo najavljeno, proteklog su se vikenda na kupalištu ˝Uamov kut˝ okupili Kumrovčani kako bi zajedničkim snagama uredili ovaj dio općine koji je bio zapušten pa samim time nije privlačio mještane Kumrovca, a niti goste. O provedenoj akciji izvijestio je kumrovečki načelnik Robert Šplajt uputivši i poruku Slovencima.

– Uspješno odrađena još jedna “radna akcija” u Kumrovcu! Uredili smo i pripremili za korištenje kupalište na Sutli “Ulamov kut”. Hvala svim volonterima koji su još jednom pokazali veliko srce kad je u pitanju briga za naš kraj. Nadam se da će i susjedi Slovenci u narednim mjesecima maknuti ogradu sa “žilet žicom”, pa da i oni mogu uživati u prekrasnom krajoliku rijeke Sutle/Sotle. Sutla nikad nije razdvajala, nego je spajala – rekao je Šplajt.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter