KULTURNO LJETO U ZAGORJU: Sutra stiže barokni ansambl, a ove subote očekuju vas radionice i predstave za djecu, nogometna utakmica...

ČAROBNA PRIČA U MALOM: Za sutra se sprema odličan koncert, a subota je rezervirana za aktivno popodne

Objavljeno: 05.07.2022.

Ove subote održat će se biciklijada ˝Puti Zagorja – Veliko Trgovišće˝ i okolica. Kroz 23 kilometara atraktivne rute od kojih je 23 kilometra prekrivreno asfaltom, četiri kilometra makadama i 290 metara uspona biciklisti će moći upoznati predivan zagorski krajolik i dobro se zabaviti. Biciklijada će krenuti iz Velikog Trgovišća, a biciklisti će putem proći kroz Družilovec, Požarkovec, Strmec, Vadinu Domahovo, i druga predivna mala mjesta Zagorja i vratiti se na polazno mjesto u Velikom Trgovišću. Otprilike na sredini biciklijade (u Strmcu kod crkve) biti će osigurana okrijepa za sve sudionike biciklijade.

Prijave se vrše online putem, na mail [email protected], kotizacija na dan održavanja iznosi 100 kuna, a uključuje organizaciju biciklijade, tehničku podršku, okrjepu i obrok po završetku biciklijade. Prijava i uplata kotizacije na dan biciklijade moguća je na parkiralištu NK ˝Zagorec˝Veliko Trgovišće, na adresi Ulica dr. Stanka Pinjuha 7b u vremenskom periodu od 15 do 16 sati. U 16 sati počinje utrka, a planirani je povratak do 19.30 sati.

– Sudionici sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost, te su dužni poštovati prometna pravila i propise. Svi sudionici biciklijade sami snose odgovornost za svoju sigurnost i ponašanje, kako tijekom vožnje, tako i na odredištu. Zato krenite na biciklijadu s ispravnim biciklima i zajednički se potrudimo da biciklijada protekne u veselom ozračju. Biciklijada će se odvijati pod prometom te ćemo koristiti jedan kolnički trak. Ponesite dovoljno tekućine. Organizator će osigurati redare. U slučaju potrebe (kvar bicikla, ozljede i sl.) vozilo ˝metla˝ bit će na začelju kolone tijekom cijele biciklijade. Sukladno vremenskim prilikama, ponesite odgovarajuću odjeću. Djeca mlađa od 16 godina obavezno moraju biti u pratnji odrasle osobe (roditelja ili staratelja), a preporuča se i upotreba kaciga (za djecu do 16 godina ona je obavezna) – poručuju organizatori koji su osigurali i mogućnost najma bicikala po 220 kuna za E-BIKE i biciklističku kacigu, a za 150 kuna MTB i biciklističku kacigu, dostava u Veliko Trgovišće pola sata prije održavanja biciklijade. Rezervacija na [email protected], [email protected] ili na 098 210 359 (Ivica) i 097 63 93 025 (Ivan), najkasnije 24 h prije održavanja biciklijade.

Valja napomenuti kako će se istog dana, na sportskim terenima OŠ Veliko Trgovišće, s početkom u 18 sati održati radionica za djecu uz predstavljanje foto radova izložbe ˝Svijet u bojama˝, a u 19 sati predstava za djecu ˝Što ću biti kad odrastem˝ Teatra 002.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba