Mladić (25) iz Kaknja na hrvatsku obalu stigao Stojadinom

ZASTAVOM PO HRVATSKOJ: Uopće ne razmišljam hoće li se pokvariti, samo po Jadranu sam prešao 600 kilometara

Objavljeno: 04.07.2022. zagorjeinternational

Mustafa Čobo (25) iz Kaknja na hrvatsku obalu stigao je svojim Stojadinom, a fotografije kako stoji uz Stojadina objavio je na svom Facebook profilu, napisavši:

-Zastavom po Hrvatskoj. Hvala na prvom susretu u Živogošću. Hvala na lijepom druženju. Postoji li itko da me ne poznaje u Hrvatskoj. I da me nije ugostio – stoji u objavi.

Prešao je put dug 222 kilometara, posjetio Makarsku, Bašku Vodu i Živogošće.

Za Hayat.ba., rekao je da je put prošao bez problema i straha.

-Svaki automobil zahtijeva pažnju i redovno održavanje, pa tako i Stojadin. Uopće ne razmišljam hoće li se pokvariti, samo na Jadranu sam prešao 600 kilometara, ne računajući dolazak iz Kaknja, a tu treba računati i povratak, tako da će sve skupa izaći na preko 1000 pređenih kilometara – kazao je mladić koji je poznat po svojoj ljubavi prema starim Zastavama, a ujedno je i vlasnik jednog Yugo servisa u Bosni i Hercegovini.

Mustafin hobi inače je repariranje starih Zastavinih automobila. Ono što je posebno zanimljivo, jest, kako Mustafa dolazi do rezervnih dijelova, ali i to da ljudi iz svih krajeva BiH, Hrvatske, Slovenije, ali i Njemačke upravo ovom momku dovoze svoje ljubimce na četiri kotača kako bi ih uljepšao.

O njemu je Nova BH snimila i prilog:

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba