FOTO & VIDEO: Bankomat u središtu Mihovljana raznesen po četvrti put, jedan počinitelj uhićen, za ostalima se traga, očevid traje, a na teren je izašla i zamjenica državnog odvjetnika

Ne radi se samo o pokušaju teške krađe, već i o pokušaju teškog ubojstva policajca

Objavljeno: 04.07.2022. zagorjeinternational

Noćas oko 3.20 sati po četvrti je put raznesen bankomat u središtu Mihovljana. Policijski očevid još uvijek traje, a na teren je izašla i zamjenica županijskog državnog odvjetnika Danijela Paić.

– Došlo je do pokušaja teške krađe i teškog ubojstva nad djelatnikom policije. U tijeku je očevid pa stoga ne mogu vam dati više informacija. Ne mogu vam ništa reći o tome u kakvom je stanju policajac, no mogu da je bilo više od jednog počinitelja – rekla je novinarima Paić. Potvrdila je kako je točna informacija da je jedan pljačkaš bankomata Zagrebačke banke uhićen, dok ostali još nisu.

Neslužbeno doznajemo da je ozlijeđeni policajac prošao s lakšim ozljedama.

– Saznali smo da je pljačkaše čekala policija u zasjedi te kad su pokušali opljačkati bankomat, oni su krenuli u akciju. Bilo je više pljačkaša te su oni došli automobilom. Jedan od njih je sjeo u auto i krenuo te je udario policajca nakon čega je on završio na haubi – rekao je kolega iz 24 sata s mjesta zločina.

Policija je u centru Mihovljana u ranojutarnjim satima sve zatvorila i ogradila policijskim trakama. Može se vidjeti kako je razneseno cijeli izlog gdje se nalazio bankomat.

Krhotine automobila i bankomata još su na cesti.

– Kasnije ćemo saznati je li policija pucala u zrak, ili je pucala u pljačkaše. Prema neslužbenim informacijama ova grupa počinitelja već je napravila nekoliko pljački bankomata te ih policija uspjela locirati prego mobitela. Tako je došlo do zasjede – piše 24 sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba