Kulturno prosvjetno društvo "Zlatarjeve" organiziralo večer za pamćenje

˝Draga naša publiko, opet ste nam pokazali da cijenite naš rad i trud, još skupljamo dojmove˝

Objavljeno: 04.07.2022.

U centru grada Zlatara, u dvorištu iza crkve proteklog se vikenda održala prava kulturno-umjetnička poslastica koje je organiziralo Kulturno prosvjetno društvo “Zlatarjeve”. Podsjetimo, društvo je to koje se bavi glazbom i djeluje na području grada Zlatara i okolice već 50 godina. Društvo se sastoji od harmonikaško-gitarističkog orkestra i ženske vokalne skupine “Dora”.

– Još skupljamo dojmove nakon održanog koncerta! Draga naša publiko, opet ste nam pokazali da cijenite naš rad i trud. Hvala našim gostima, Marijinim slavujima i MK Wild Riders-Goldtown što su upotpunili ugođaj i hvala gospodinu Željku Špeharu što nam je poklonio divne slike na samom kraju koncerta – napisali su na svojoj Facebook stranici članovi društva.

Uz večernji koncert, čitala se i autorska poezija, nastupali su najmlađi izvođači i otvorena je izložba umjetničkih portreta Željka Špehara, člana MC “Wild Ridersa.”

Najnovije po kategorijama

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

POVODOM SVJETSKOG DANA SRCA: Klinika Magdalena tradicionalno provodi akciju besplatnog mjerenja krvnog tlaka i EKG

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

Objavljeno: 23.09.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter