Dvije prijateljice i poduzetnice u Lugu Zabočkom otvorile vešeraj

Muka vam je od pranja, sušenja i peglanja odjeće? Nema problema, od sada te poslove povjerite ‘BESTWASHeraju’

Objavljeno: 02.07.2022. zagorjeinternational

Grad Zabok i okolica od danas su bogatiji za novouređeni vešeraj ‘BEST WASHeraj’ kojeg su zajedničkim snagama otvorile dvije Zabočanke, prijateljice, poduzetnice i majke Tea Cujzek i Eva Poljski. 

Kako su nam ispričale, ideja za ovim poslovnim pothvatom rodila se iz čiste potrebe jer su obje majke, a zajedno imaju šestero djece.  

– Vidjele smo da mi osobno s rubljem nikako ne stižemo na kraj, pa smo pretpostavile da nismo jedine u tome. Isto tako, takvih usluga baš i nema mnogo u našoj sredini, a uz to, Zabok se sada neprestano širi i dolaze mnoge mlade obitelji, pa smo smatrale da bi to bio jako dobar poslovni potez – kažu. 

Usluge koje se nude su pranje i sušenje svih vrsta rublja, peglanje te mogućnost brzog pranja rublja do tri kilograma za svega tri sata. Osim za građanstvo, ‘BESTWASHeraj’ svoj širok spektar usluga nudi i ugostiteljima, iznajmljivačima te ostalim pravnim subjektima. Također, jedna od posebnosti koja se nudi je i mogućnost dostave. 

– Možete nas kontaktirati, reći nam da kod kuće imate rublje za pranje ili peglanje, mi ćemo doći po vašu odjeću, obaviti u vešeraju što je potrebno i vratiti vam odjeću nazad na kućni prag. Uz to, imamo i web narudžbu po čemu smo posebni jer to u ponudi nema niti jedan vešeraj na području Zaboka – ističu vlasnice.

Vešeraj se nalazi u Lugu Zabočkom, na adresi Lug Zabočki 2a, i u neposrednoj je blizini centra grada. Prometna povezanost je odlična, lokacija je vrlo frekventna, a vešeraj ima i vlastiti parking za svoje klijente što ga čini još pristupačnijim. 

Također, vlasnice su osmislile i niz zanimljivosti za svoje klijente, pa se tako svim vjernim klijentima nude kartice vrijednosti s kojima se mogu ostvariti brojne pogodnosti, a tu je popust za trudnice po čemu je zabočki ‘BEST WASHeraj’ također jedinstven. 

‘BEST WASHeraj’ ponedjeljkom, srijedom i petkom radi od 12 do 19 sati, utorkom i četvrtkom od 8 do 15, a subotom od 8 do 13 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba