Tražite posao? Imamo rješenje

Donosimo TOP poslove na području KZŽ

Objavljeno: 02.07.2022. zagorjeinternational

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

AGS HRVATSKA d.o.o. za trgovinu i usluge zapošljava više osoba na radnom mjestu djelatnik/ca na benzinskoj postaji. Mjesto rada je Krapina, a potpune prijave potrebno je poslati putem linka do 15. srpnja 2022.

HRVATSKI SAVEZ UDRUGA INVALIDA RADA zapošljava na radnom mjestu osobni asistent/ica osobi s invaliditetom. Mjesto rada je u Krapinskim Toplicama, a postoji i mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijave poslati putem linka do 06. srpnja 2022.

Caristrap Europe d.o.o. zapošljava na radnom mjestu Ooperater/ka na stroju. Mjesto rada je Mihovljan, apotpune prijave poslati putem linka do 11. srpnja 2022.

Dječji vrtić Škrinjica zapošljava na radnom mjestu odgojitelj/odgojiteljica predškolske djece. Mjesto rada je Radoboj, a potpune prijave poslati putem linka do 04. srpnja 2022.

VINOTUR d.o.o. zapošljava na radnom mjestu pomoćni kuhar/ica. Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, poželjno je poznavanje engleskog ili njemačkog jezika, a prijave možete poslati putem linka do 21. srpnja 2022.

ŠUMIGA, obrt za ugostiteljstvo zapošljava više osoba na radnom mjestu konobar/ica. Mjesto rada je Zlatar Bistrica, a potpune prijave poslati putem linka do 15. srpnja 2022.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava na radnom mjestu kuhar (m/ž) u Oroslavju. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, a prijave se šalju putem linka do 13. srpnja 2022.

OČNA OPTIKA CVIKER zapošljava osobu na radnom mjestu optičar/ka-prodavač/ica. Mjesto rada je Zlatar, a potpune prijave šalju se putem linka najkasnije do 23. srpnja 2022.

Plinka-Puh d.o.o. traži osobu za radno mjesto djelatnik na benzinskoj postaji (m/ž) za stalni radni odnos, a otvorena je i mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Mjesto rada je u Mokricama, a prijave se šalje na link do 01. srpnja 2022.

KERAMIX d.o.o. za proizvodnju i ugradnju vatrostalnih i keramičkih proizvoda i trgovinu zapošljava na radnom mjestu prodavač/prodavačica. Mjesto rada je Krapina, a potpune prijave potrebno je poslati putem linka najkasnije do 05. srpnja 2022.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba