U skladu s najsuvremenijim trgovačkim smjernicama

Kompletno obnovljena trgovina SPAR u Rogaškoj Slatini ponovno je otvorila svoja vrata kupcima 

Objavljeno: 01.07.2022. zagorjeinternational

SPAR Slovenija je sa svojom trgovinom u Rogaškoj Slatini prisutan već punih 16 godina, a trgovina je ove godine potpuno preuređena te je kupcima 30. lipnja ponovno otvorila svoja vrata.  

Hipermarket je obnovljen u roku od dva mjeseca, investicija je iznosila 2,9 milijuna eura, a uključivala je potpunu obnovu interijera i eksterijera trgovine koju krasi nova nadstrešnica u skladu s novim konceptom kojeg SPAR Slovenija uvodi u svoje trgovine. Potpuno obnovljeni hipermarket prostire se na 1598 četvornih metara, a za kvalitetnu ponudu i ugodnu atmosferu kupnje, kao i do sada, brinut će 26 djelatnika. Također, ispred trgovine nalazi se parking za 95 vozila.

Interijer trgovine osmišljen je u skladu sa suvremenim trgovačkim smjernicama, u prirodnim tonovima i materijalima, a velika pozornost prilikom obnove posvećena je svježem programu. Tako će kupce razveseliti moderno dizajniran odjel voća i povrća, a tu su i odjel kruha i peciva s posebnim dijelom samoposluživanja, odjel delikatesa s izvrsnim specijalitetima za sve ukuse, te bogato opremljena mesnica i ribarnica. Prodavaonica nudi i ponudu alternativne hrane te ‘SPAR TO GO’ dio sa svježe pripremljenim jelima, sendvičima i salatama, kao i poseban prostor za rashlađena pića. Svima željnima brze kupnje od sada su na raspolaganju i četiri samoposlužne blagajne.

Prilikom obnove prodavaonice, SPAR Slovenija je vodio računa o održivosti. Hipermarket SPAR Rogaška Slatina tako ima ugrađenu štednu LED rasvjetu i ekološki prihvatljiviji sustav grijanja i hlađenja na CO2 plin. Osim toga, kao i u većini SPAR i INTERSPAR trgovina, organizirano je prikupljanje povratne ambalaže u ‘Tomra’ strojevima, čime SPAR Slovenija podržava kružno gospodarstvo. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba