Održan drugi ovogodišnji prijem za pregradsku novorođenčad

PUNO SREĆE, ZDRAVLJA I OBITELJSKOG SKLADA: Gradonačelnik Vešligaj uz čestitku, roditeljima uručio “paket za super početak“

Objavljeno: 30.06.2022. zagorjeinternational

U pregradskoj gradskoj vijećnici, u utorak je održan drugi prijem novorođenčadi u ovoj godini, za 14-ero beba i njihove obitelji.

Gradonačelnik Marko Vešligaj, uz čestitke, roditeljima je podijelio tzv. “paket za super početak“, koji Grad dodjeljuje novorođenoj djeci s područja grada, a on sadrži osnovne potrepštine za bebe.

Vešligaj je istaknuo da je Gradsko vijeće donijelo novu Odluku o dodjeli jednokratne naknade za novorođeno dijete, dodavši da je donesena u komunikaciji s roditeljima, među kojima je ispitano zadovoljstvo paketom koji Grad dodjeljuje novorođenoj djeci.

-Najviše sugestija roditelji su usmjerili na izmjene poklona za drugo dijete pa smo sukladno tome prilagodili paket da odgovara potrebama roditelja, tako da se za prvo dijete ostvaruje novčani iznos od 1000 kuna i prigodni dar u naravi u vrijednosti od 1500 kuna, dok se za drugo i svako iduće dijete ostvaruje novčani iznos od 2000 kuna i prigodni dar u vrijednosti od 500 kuna. Svim obiteljima želimo puno sreće, zdravlja i obiteljskog sklada – kazao je gradonačelnik.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba