Udruga distrofičara Krapina i POU organizirali pravo umjetničko druženje

˝Umjetnost može dotaknuti sve nas, zajedničkim snagama doprinosimo kulturno-umjetničkom stvaralaštvu naše zajednice˝

Objavljeno: 30.06.2022.

Udruga distrofičara Krapina u utorak je održala ˝Likovnu koloniju˝u sklopu projekta “Umjetnik i kreativac – to mogu biti i ja”. Cilj ovog projekta je pružiti mogućnost osoba s invaliditetom sudjelovanje u kulturnim sadržajima zajednice. Projekt financira Ministarstvo kulture i medija dok je partner projekta Pučko otvoreno učilište Krapina.

– Zamisao je bila da naši članovi izrađuju slike uz potporu renomiranih umjetnika, i naravno da smo u tome i uspjeli uz pomoć naše mentorice profesorice Mirjana Drempetić Hanžić koja je osmislila samu koloniju i pozvala ostale umjetnike. Likovna kolonija održala se ispred Pučkog otvorenog učilišta Krapina i zahvaljujem ravnateljici Grozdana Pavlović na pruženoj podršci u organizaciji. Zahvaljujemo i svima ostalima koji su se odazvali i doprinijeli da se ˝Likovna kolonija realizira˝. Također zahvaljujemo i curama iz benda polaznicama Škole rocka što su nas zabavile svojim nastupom – rekla je predsjednica udruge Mirjana Janžek.

Ova je likovna kolonija pokazala kako umjetnost može dotaknuti sve nas, ali i da zajedničkim snagama doprinosimo kulturno-umjetničkom stvaralaštvu naše zajednice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba