Grad Zlatar će dobiti info kiosk vrijedan 248.250 kuna

˝Bit će to servis za građane s interaktivnim sadržajima, prognozom, novostima, webTržnicom…˝

Objavljeno: 28.06.2022.

Gradu Zlataru odobrena su sredstva pomoći za sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga. Odluka je pristigla jučer, a o svemu je izvijestila zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan Pentek.

– Zaprimili smo odluku o dodjeli sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za projekt ˝Implementacija info kioska s informativnim sadržajem˝. Vrijednost projekta je 248.250 kuna, a potpora Fonda iznosi 99.300 kuna. Info kiosk biti će servis za građane, prikazivat će se interaktivni sadržaji, interaktivna karta, prognoza, novosti, sadržavat će webTržnicu, a biti će povezan i s aplikacijom za prijavu komunalnih problema – najavila je Auguštan Pentek.

U narednom će se razdoblju sklopiti ugovor kojim će se u skladu s općim aktima Fonda i uvjetima poziva utvrditi predmet ugovora, iznos odobrenih sredstava Fonda, uvjeti i način isplate dodijeljenih sredstava, vremenski rok provedbe projekta i dostave potpune dokumentacije za isplatu, obaveza dostave dokaza o provedbenim postupcima nabave, način praćenja i kontrole trošenja sredstava, uz popratne obaveza isticanja.

Najnovije po kategorijama

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

POVODOM SVJETSKOG DANA SRCA: Klinika Magdalena tradicionalno provodi akciju besplatnog mjerenja krvnog tlaka i EKG

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

Objavljeno: 23.09.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter