Otkrijte nove kolekcije na Answear.hr

Ljetna moda – pogledajte što stilisti preporučuju

Objavljeno: 27.06.2022. zagorjeinternational

Ljeto nam lagano kuca na vrata, i vrijeme je da izvadimo ljetnu garderobu s dna ormara. Uz ono što već imamo, dobra je ideja nadopuniti ormar s nekim novim komadima koje ćemo rado nositi tijekom najtoplijeg doba godine. Što stilisti preporučuju za ljeto pred nama, čitajte u nastavku.

Jarke boje, a kraljica je – zelena

Svaka godina nosi svoju modernu boju, a brojni su stilisti i modni kreatori za ovu godinu odabrali zelenu. Zelena boja od davnina simbolizira novi život i novi početak, što će nam svima nesumnjivo dobro doći nakon svih ograničenja kojima smo bili izloženi protekle dvije godine. Zelena se boja nosi i na odjeći, ali i modnim dodacima, najpopularniji modeli torbica upravo su zelene boje.

Ako tražite inspiraciju za modne kombinacije ovog ljeta, tada pogledajte što nudi Calvin Klein. Calvin Klein je popularna modna marka koja redovito nudi odjevne predmete najnovijih modnih trendova, a zahvaljujući kojima se možete jednostavno inspirirati kada ne znate što obući, kako u svakodnevnim prilikama, tako i onima svečanima i posebnima.

Suknje – ženstveni odjevni predmet za sve prilike

Suknje su odličan izbor tijekom ljetnih vrućina jer omogućavaju prozračnost i udobnost cijelo vrijeme nošenja. Nadalje, suknje su dostupne u širokom izboru različitih modela, a brojne modele možete pogledati na https://answear.hr/k/zene/odjeca/suknje. Suknje možete nositi na posao, u školu i na predavanje, ali i tijekom večernjeg izlaska – na vama je samo da ih uskladite s odgovarajućom majicom ili košuljom, obućom i torbicom.

Answear

Volani i široki rukavi – trend koji ne prolazi

Kao i prethodnih sezona, i ove su sezone u trendu volani i široki rukavi koji unose dozu dramatičnosti u svaku modnu kombinaciju, a posebno elegantno izgledaju u svečanim prilikama. Ako tražite haljinu ili košulju za posebnu priliku, potražite modele s volanima i sigurno nećete proći nezamijećeno.

Obuća na platformu

Bez obzira na to tražite li sandale ili japanke za ljeto, ove je sezone pravi hit obuća na platformu. Isto tako, u modu su se vratile i klompe, kako one klasične, tako i na platformu, tako da za koji se god model odlučite, sigurno ćete biti u trendu.

Midi haljine

Haljine su prava ljetna odjeća, a ove su sezone u modi modeli midi duljine. Ova je duljina idealna za osobe svih visina, a prekrasno se uklapa i u dnevne, ali i večernje i elegantne kombinacije.

A što je s muškarcima?

I muškarci se, naravno, vole uređivati i biti u trendu. Majice kratkih rukava i kratke hlače istinski su klasici muške mode koji nas neće zaobići ni ovog ljeta. No, budući da su vrlo često modeli za ljeto proizvedeni od laganih i prozračnih materijala, nerijetko se kroz njih može vidjeti i donje rublje. Oni muškarci koji žele izbjeći takve situacije trebaju pri kupovini odjeće obratiti pozornost na materijal izrade ili pak otkriti muško donje rublje na Answear. Zahvaljujući bogatom izboru različitih modela, sigurno će pronaći one koji se neće isticati ispod odjeće.

S druge pak strane, neki muškarci žele istaknuti svoje donje rublje ispod odjeće, te će i oni vrlo lako pronaći prekrasne modele koje će vrlo rado isticati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba