U sklopu “Zlatarskog ljeta“

KLINCIMA NOĆ ZA PAMĆENJE: Mladi i roditelji s djecom logorovali na Majeru

Objavljeno: 27.06.2022. zagorjeinternational

Na inicijativu Turističke zajednice Grada Zlatara, u suradnji s Hrvatskim planinarskim društvom “Oštrc“, u sklopu manifestacije “Zlatarsko ljeto“, prošlog je petka i subote, održano prvo Logorovanje na Majeru.

Sudjelovali su mladi te roditelji s djecom iz Krapinsko – zagorske i Varaždinske županije. Postavljanje 13 šatora počelo je u petak navečer, a zatim su se sudionici okupili oko logorske vatre. Iz TZ Grada Zlatara istaknuli su da se ovakvom druženju vesele i iduće godine, očekujući još veći broj sudionika.

 “Zlatarsko ljeto“ nastavit će se sutra, kada će se, s početkom u 18 sati, u Parku hrvatske mladeži, održati Kreativna radionica DND-a Zlatar. Predviđeno je da radionica traje sat i pol, a djeca trebaju sa sobom ponijeti plastičnu posudicu s poklopcem – kući će ponijeti jedan predmet koji će sami izraditi.

Radit će se i rekviziti koje će DND dalje koristiti u humanitarne svrhe. Za članove DND-a radionica je besplatna, dok za sve ostale zainteresirane koji se žele pridružiti, kotizacija iznosi deset kuna. Organizatori pozivaju roditelje da zbog bolje organizacije i pripreme rekvizita, djecu prijave, do večeras u 20 sati sms-om koji sadrži ime djeteta i godinu rođenja na broj 098/251 591.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba