U Mače s Europskog prvenstva u mažoret sportu održanog u Zadru stižu nova odličja

“ALINE“ OPET BRILJIRALE: Marta Brlečić i Ema Sedak – Benčić prvakinje Europe, viceprvaci su ‘mini mix kadeti’, Sabina Novosel i Tena Merkaš

Objavljeno: 27.06.2022. zagorjeinternational

Mačanske mažoretkinje “Aline“, prošlog su tjedna, od srijede do nedjelje, u Zadru sudjelovale na europskom prvenstvu, na kojem je sudjelovalo ukupno 4000 natjecatelja iz 14 država.

U kategoriji mini mix kadeti osvojile su drugo mjesto, u kategoriji solo mace seniori, Sabina Novosel osvojila je drugo mjesto, u kategoriji velika formacija štap kadeti zauzele su četvrto mjesto, zatim je Tena Merkaš, u kategoriji solo mace juniori osvojila drugo mjesto, a Marta Brlečić i Ema Sedak-Benčić osvojile su prvo mjesto u kategoriji duo mace juniori.

Hana Delija zauzela je sedmo mjesto, u kategoriji solo štap juniori, u kategoriji mini štap juniori zauzele su osmo mjesto, dok su u kategoriji mini flag seniori zauzele šesto mjesto. Deveto mjesto, u kategoriji trio štap kadeti zauzele su Ena Bingula, Lucija Petrinec i Mila Čehulić, u kategoriji solo štap seniori, Sabina Novosel zauzela je deseto mjesto, a Hana Delija, u kategoriji solo acrobatic junior, deveto mjesto. Aline su u kategoriji mini pom-pon kadeti zauzele deveto mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba