U Zlatar Bistrici traju Dani sporta

U ponedjeljak održan osmi Memorijalni turnir Marijan Jurec Šika za zagiće, danas drugi Dječji nogometni kamp

Objavljeno: 23.06.2022. zagorjeinternational

U Zlatar Bistrici su u ponedjeljak, osmim Memorijalnim turnirom Marijan Jurec Šika za zagiće počeli Dani sporta.

Na turniru su sudjelovale ekipe iz Pregrade, Donje Stubice, Krapine, Konjščine, Zlatara, Dubrave Zabočke, Zagreba te domaća ekipa Ivančice. Pobjednik turnira je ekipa Rudara iz Dubrave Zabočke, druga je ekipa zagrebačkog Dinama, treći su zagići Pregrada, a četvrti krapinski Zagorec. Najbolji igrač turnira je Neo Jurjec, a najbolji strijelac Martin Tretinjak – obojica su iz Dubrave Zabočke. Najboljim golmanom turnira proglašen je Fran Hladnik iz Dinama.

 U organizaciji NK Ivančice, danas počinje drugi Dječji nogometni kamp, za koji se ove godine prijavilo stotinjak djece. Treninge će voditi treneri Dinamove škole nogometa, a trajat će do nedjelje, kada će se održati i završne utakmice, a nakon njih i podjela diploma te medalja. Pokrovitelji Kampa su Općina Zlatar Bistrica i Krapinsko-zagorska županija.

Od ostalim događanja koja će se održati u sklopu Dana sporta u Zlatar Bistrici, u programu je i utakmica veterana Ivančice i Marije Bistrice koja će se igrati u petak s početkom u 20.30 sati te svečana sjednica povodom proslave 95. godišnjice kluba, koja će se održati u subotu s početkom u 16 sati te nogometna utakmica “Zvijezde igraju“ između seniorskih momčadi Ivančice i reprezentacije Zagorja u subotu, s početkom u 20.30 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba