VAŽNA OBAVIJEST

Zadnji dan lipnja ujedno je i zadnji radni dan Krakom blagajne u sjedištu Uprave

Objavljeno: 23.06.2022. zagorjeinternational

Društvo Krakom, d.o.o. Krapina obavještava cijenjene potrošače i korisnike usluga da će s danom 30. lipnja 2022. godine s radom prestati blagajna u sjedištu Uprave u Gajevoj 20.

Zbog zahtjevnih zakonskih obveza uvođenja mjera zaštite novčarskog poslovanja definiranih izmjenama Zakona o zaštiti novčarskih institucija (NN 56/15, 45/21) ukida se rad blagajne na šalterima društva Krakom, d.o.o.

– Kako bi svojim korisnicima usluga i potrošačima osigurali jednaku uslugu kakva im je pružana na našoj blagajni osigurali smo provedbu gotovinskog plaćanja bez naplate provizije u Poštanskim uredima. Stoga  obavještavamo građane da uplate po izdanim uplatnicama za sve isporučene usluge društva Krakom, d.o.o. i društva Krakom-vodoopskrba i odvodnja d.o.o. od 01. srpnja 2022. godine mogu obaviti u Poštanskim uredima na području Krapinsko-zagorske županije bez naplate naknade od uplatitelja – poručuju iz Krakoma.

Po računima za naplatu pričuve (koja je prihod stambenih zgrada) provizija će se obračunavati prema tarifi Hrvatske pošte.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba