Iz fonda EU, u sklopu poziva vezanog za obnovu od potresa

DVD-u Kumrovec odobreno stopostotno financiranje vatrogasne opreme u iznosu od 337.360 kuna

Objavljeno: 23.06.2022. zagorjeinternational

DVD Kumrovec je proteklog tjedna, 17. lipnja, u prostorima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava u iznosu od 337.360 kuna iz fonda Europske unije u sklopu poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava ˝Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko – zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko – moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije. Međimurske županije, Brodsko – posavske županije, Koprivničko – križevačke županije i Bjelovarsko – bilogorske županije˝.

DVD Kumrovec ostvario je bespovratna sredstava u sto postotnom iznosu kroz projekt ˝Glina-DVD Kumrovec 2020-2021 – Izvanredna nabava nove opreme za potrebe službi spašavanja zbog zamjene uništene, oštećene i rashodovane opreme˝.

Ugovor potpisao je predsjednik DVD-a Kumrovec i voditelj projekta Tomislav Štefan, kazavši kako je DVD veoma zahvalan na spomenutim financijskim sredstvima EU.

– Ovim projektom osigurana su značajna financijska sredstva za novu vatrogasnu opremu. Time ćemo uvelike upotpuniti opremljenost i interventnu vatrogasnu postrojbu DVD-a Kumrovec. Oprema nam je od iznimnog značaja za operativni rad i uvježbavanje. Omogućiti će nam daljnje operativno djelovanje u svrhu pružanja zaštite i sigurnosti našim mještanima, ali i samu zaštitu operativnih vatrogasaca društva, jer ćemo oštećenu i uništenu opremu zamijeniti novom – rekao je Štefan.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter