Komedija koja izaziva bolove u trbuhu – od smijeha

Ove nedjelje ne propustite predstavu koja će vas oduševiti!

Objavljeno: 22.06.2022. zagorjeinternational

Kakva ti je žena takav ti je život – predstava je koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ova genijalna komedija rapidnom je brzinom osvojila cijelu regiju. Iz Bosne s ljubavlju dolazi nam Dragan Marinković Maca. Dobitnik nagrade publike na 13. Tjednu smijeha u Varaždinu, nasmijat će nas već ove nedjelje, 26. lipnja s početkom u 21 sat. Mjesto održavanja predstave su predivne Terme Jezerčica.

Ulaznice su u prodaji ovdje: https://bit.ly/3Qm7U5j ili na prodajnim mjestima na recepciji vodenog parka Termi Jezerčica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, Pivnici Punkt Beer House, TZ područja Donja Stubica i Gornja ili na ulazu prije početka predstave – ako ih bude.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter