Drugi malonogometni turnir "Svedruža" ove subote kod PŠ Slatina

“Ljubitelji nogometa, prijavite ekipe, a vi koji ne možete zaigrati, dođite pogledati mnoštvo dobrih poteza uz bogatu ponudu jela i pića“

Objavljeno: 22.06.2022. zagorjeinternational

Drugi malonogometni turnir u organizaciji Sportskog društva Svedruža održat će se ove subote s početkom u 19 sati, u Petrovskom, na asfaltiranom igralištu kod Područne škole Slatina.

Prijave se zaprimaju do petka, do 20 sati, na brojeve telefona 0989221490 (Karlo) i 0911569672 (Mario). Izvlačenje će se održati po završenim prijavama u Caffe baru Zrinski u Petrovskom, kada će biti napravljen i raspored utakmica.

Sustav igre je 5+1 ( maksimalno 12 igrača ), kotizacije iznosi 400 kuna, a za najbolje ekipe, osigurane su i vrijedne nagrade, pa tako prvo mjesto osvaja novčanu nagradu u iznosu od 5000 kuna, drugo mjesto 2000 kuna, a treće 1000 kuna. Uz novčane nagrade najboljim ekipama uručuju se pehari, a nagrade očekuju i najboljeg igrača, strijelca i golmana.

-Pozivamo sve ljubitelje dobrog nogometa da prijave svoje ekipe, a one koji ne mogu zaigrati da dođu pogledati mnoštvo dobrih poteza uz bogatu ponuda jela i pića – poručili su organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba