ZAVRŠILA OBDUKCIJA: Nema tragova nasilne smrti

Matej Periš u krvi imao droge i alkohola

Objavljeno: 21.06.2022. zagorjeinternational

Više javno tužiteljstvo u Beogradu utvrdilo je da nema osnovane sumnje da je smrt Mateja Periša posljedica kaznenog djela, imajući u vidu sve okolnosti od njegovog nestanka u noći 30/31. prosinca 2021. godine, izvršene provjere, do pronalaska tijela 18. svibnja u Dunavu, javlja Nova.rs, a prenosi Index.

Okolnosti koje su prethodile nestanku Mateja Periša, izjave osoba koja su prije nestanka bila u njegovom društvu, uz izvršene provjere i obdukcijski nalaz ne ukazuju da je njegova smrt povezana s bilo kojim oblikom nasilja.

Naime, obdukcijom koju je po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu obavio Institut za sudsku medicinu, konstatirano je da na tijelu Mateja Periša nema povreda kostiju glave, vrata, trupa ni udova. Istovremeno, rezultati toksikoloških analiza su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisustvo etil-alkohola. Također, u uzorku kose je identificiran kokain i benzoilekgonin u tragovima. Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, liječnika specijalista sudske medicine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba