U tijeku su upisi u ˝Ljetnu školu tambure˝

˝U našoj školi nema ispita i ocjena, samo dobra zabava uz odličnog voditelja˝

Objavljeno: 21.06.2022.

Proteklog su petka članovi tamburaške sekcije KUD-a ˝Ljudevit Gaj˝ iz Mača posjetili tamošnju osnovnu školu gdje su učenicima od četvrtog do osmog razreda predstavili program ˝Ljetne škole tambure˝. Učenici su ih veselo dočekali, a izvedbe popratili glasnim pljeskom i zaključili kako bi mogli biti češći gosti njihove škole.

˝Ljetna škola tambure˝ održat će se od 04. do 08. srpnja od 9 do 12 sati u prostorijama Doma kulture u Maču, a voditelj radionica Danijel Rožanković, dugogodišnji je voditelj nekoliko tamburaških sastava i orkestara te član popularnog tamburaškog sastava Savski valovi. Škola je namijenjena osnovnoškolcima od četvrtog do osmog razreda razreda i besplatna je za sve polaznike. Prijave se zaprimaju na broj dopredsjednika Društva, Marka Sokolića na broj 099 513 4550, najkasnije do 30. lipnja.

Iz KUD-a poručuju da u njihovoj školi nema ispita i ocjena, samo dobra zabava uz odličnog voditelja i prilika da djeca u opuštenoj atmosferi savladaju osnove sviranja tamburaških instrumenata.

Inače, ˝Ljetna škola tambure˝ ovogodišnji je uvod u tradicionalnu manifestaciju ˝Tamburaška noć Mače 2022.˝ koja će se održati u Maču od petka, 08. do nedjelje 10. srpnja.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter