U sklopu “Ljeta u Mariji Bistrici“

U nedjelju održana tradicionalna Biciklijada “Četri kapelice“, a oni spremniji prošli Biciklistički Romarski put

Objavljeno: 20.06.2022. zagorjeinternational

U sklopu manifestacije “Ljeto u Mariji Bistrici“, u nedjelju je održana tradicionalna Biciklijada “Četiri kapelice“, piše Radio Marija Bistrica.

Spremniji biciklisti, njih 30 – tak, prošli su Biciklistički Romarski put (Marija Bistrica – Lepoglava – Ivanec – Marija Bistrica). Okupili su se u jutarnjim satima te nakon blagoslova u Crkvi na otvorenom krenuli put rute dugačke 90 – tak kilometara za koju su im trebala četiri sata.

Oko 70 – tak sudionika Biciklijade “Četiri kapelice“ prošli su tradicionalnom rutom – krenuvši od Crkve na otvorenom blaženog Alojzija Stepinca do Sv. Ladislav, Sv. Marije Magdalene, zatim do Svetog Roka, Prasvetišta na Vinskom Vrhu do Hotela Kaj, sa odmorištima kod tri kapelice.

Prije biciklijade, u suradnji s policijom, bila je moguća evidencija bicikala. U organizaciji biciklijade, Turističkoj zajednici Općine Marija Bistrica, uz policiju, pomogli su i članovi Dobrovoljnih vatrogasnih društava Marija Bistrica i Tugonica-Podgrađe te Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica.

Foto: Radio Marija Bistrica

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter