Sport i politika – snaga i zajedništvo

Održani tradicionalni sportski susreti zagorskog HNS-a

Objavljeno: 20.06.2022. zagorjeinternational

HNS Krapinsko – zagorske županije i ove je godine, već tradicionalno, protekle nedjelje održao sportske susrete i druženje svojih članova i simpatizera. Ovogodišnji domaćini bili su članovi podružnice Bedekovčina koji su se pobrinuli za organizaciju samih susreta na igralištukod Društvenog doma u Martincu Orehovičkom.

Snage su se odmjeravale u malom nogometu, beli, pikadu, potezanju užeta i pripremanju kotlovine. Prvo mjesto u malom nogometu osvojila je ekipa iz Bedekovčine, drugo mjesto pripalo je Gornjoj Stubici, a treće Petrovskom. Najbolja u beli bila je ekipa Nenač – Ivek iz Svetog Križa Začretja, drugo mjesto osvojila je ekipa Ružak – Plahutar iz Krapinskih Toplica, a treće Sekalec – Kelava iz Gornje Stubice. Prvo mjesto u pikadu osvojio je Mišo Presečki iz Petrovskog, drugo Ivica Jakšić, dok je treće mjesto pripalo Patriku Iliću. Prema ocjenama stručnog žirija najbolju kotlovinu pripremila je ekipa iz Kumrovca, na drugom mjestu je ekipa iz Bedekovčine, a treća je ekipa iz Zagorskih Sela. U potezanju konopa najbolja muška ekipa je ekipa Zagorskih Sela i Kumrovca, druga je ekipa iz Gornje Stubice, a treća iz Bedekovčine. U mješanim muško- ženskim ekipama pobijedila je ekipa iz Gornje Stubice, drugo mjesto osvojila je ekipa Krapinsko – zagorske županije, dok je treće mjesto pripalo Bedekovčini. Najuspješnijim ekipama i pojedincima priznanja podijelio je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt.

– Zagorski HNS ponovno je pokazao svoju snagu i zajedništvo, ovoga puta na sportskim terenima. Potvrdili smo da je zagorski HNS jaka i stabilna organizacija i važan partner našim građanima u rješavanju problema naših sredina. Ideje i prijedlozi HNS-a su razvojni i konkretni jer jedino politika zajedništva Zagorju može omogućiti bolji standard – poručili su zagorski HNS-ovci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba