Kruna višegodišnje suradnje UDVDR KZŽ i OPG-a Cafuk

LIJEPA GESTA: Za mještane Poznanovca kojima je tuča uništila nasade povrtnica, iz Varaždinske županije stigle nove presadnice 

Objavljeno: 19.06.2022. zagorjeinternational

Višegodišnja suradnja UDVDR Krapinsko – zagorske županije i OPG-a Josip i Ivanka Cafuk iz Domitrovca iz općine Vidovec, okrunjena je ovih dana donacijom preko 8000 komada presadnica paprike, rajčice, feferona, tikvica i ostalog, kao potpora za pomoć obiteljima s područja Poznanovca koje je nedavno pogodila tuča velikih razmjera i kojom prilikom su uništeni nasadi povrtnica. 

Presadnice je u ime UDVDR Krapinsko – zagorske županije primio predsjednik udruge Josip Horvatin zajedno s članovima Udruge, a sve količine ustupljene su udruzi žena “Jana” iz Poznanovca koja je organizirala podjelu potrebitim članovima Udruge i zainteresiranim građanima. 

Inače, OPG Josip i Ivanka Cafuk već su 40 godina aktivni izlagači svojih proizvoda u Zaboku i na ovaj način željeli su dati i svoj osobni doprinos onima kojima je u ovom trenutku trebala pomoć.

UDVDR Krapinsko – zagorske županije skromnim je poklonom zahvalila obitelji Cafuk.  

– Ljudi su velikog srca i to nećemo zaboraviti. Iskreno hvala i udruzi žena “Jana” iz Poznanovca što je pomogla u provedbi ove donacije – poručili su iz UDVDR KZŽ.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba