ODLIČNA POSLOVNA PRILIKA: Svjetski lider u inovativnim i održivim građevinskim materijalima traži nove djelatnike

Holcim je u potrazi za mehaničarom radnih strojeva i rukovateljem mobilne rudarske opreme – evo uvjeta i mogućnosti

Objavljeno: 17.06.2022. zagorjeinternational

Kao svjetski lider u inovativnim i održivim građevinskim materijalima, Holcim mijenja način na koji svijet gradi. Snažni tim od 70.000 zaposlenika, na 70 tržišta i četiri segmenta zalaže se za oblikovanje zelenijeg, pametnijeg i zdravijeg svijeta. Ova je tvrtka u potrazi za novim djelatnicima i nudi odlične uvjete koje možete pročitati u nastavku.

Holcim je u potrazi za jednim mehaničarom radnih strojeva koji je dio tima održavanja mobilne opreme u kamenolomu Očura, u gradu Lepoglava. Rad se obavlja u jednoj smjeni, a obuhvaća obavljanje tekućeg i preventivnog održavanja mobilne opreme i vođenje evidencije, remontno održavanje mobilne opreme, popravak i izrada jednostavnijih rezervnih dijelova i rad u skladu s odredbama cjelovitog sustava upravljanja (zaštita okoliša, kontrola kvalitete, zaštita zdravlja i sigurnosti te energetska učinkovitost).

Potrebno je da prijavitelj posjeduje SSS za automehaničara, automehatroničara ili druge tehničke struke. Iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima je prednost, a ono što je veliki plus kod apliciranja jest spremnost na usavršavanje za mehaničara radnih strojeva.

Trvtka Holcim u potrazi je i za jednim rukovateljem mobilnom rudarskom opremom koji je također dio tima proizvodnje u kamenolomu Očura. Rad se obavlja u dvije smjene, a obuhvaća rad na rudarskim strojevima u kamenolomu (bager i/ili utovarni stroj) te po potrebi rukovođenje i drugim strojevima ili postrojenjima. Jedna od zadaća je i pregled i izvještavanje o stanju stroja, kao i ispunjavanje dnevnika rada stroja, održavanje stroja čistim i urednim te točenje goriva, lako održavanje stroja (podmazivanje, zamjena dijelova) i pomaganje mehaničaru kod većeg održavanja, kao i rad u skladu s odredbama cjelovitog sustava upravljanja (zaštita okoliša, kontrola kvalitete, zaštita zdravlja i sigurnosti te energetska učinkovitost).

Za ovo je radno mjesto potrebna SSS tehničkog usmjerenja, uvjerenje o stručnoj osposobljenosti za rukovanje hidrauličnim bagerom i/ili uvjerenje o stručnoj osposobljenosti za rukovanje utovarnim strojem te iskustvo u radu s navedenim strojevima, a prednost je iskustvo rada i rukovanje s više strojeva.

Holcim vam mogućnost stjecanja novih vještina uz odlične radne uvjete poput godišnjeg bonusa, pola mjesečne bruto plaće u prosincu, naknada troškova prijevoza i toplog obroka, regres za godišnji odmor, dodatak na plaću za ostvarene rezultate, Uskrsnice, potpore za novorođeno dijete, božićnog dar djetetu, plaćenog dopust za rođenje djeteta i kod polaska djeteta u prvi razred osnovne škole te policu dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Želite se pridružiti timu Holcim? Pošaljite molbu i životopis na [email protected] najkasnije do 1. srpnja 2022. godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba