U bogatom programu naći će se za svakoga ponešto

Ovog vikenda uz “Noć krapinskog pračovjeka” počinje manifestacija “Ljeto u Krapini”

Objavljeno: 16.06.2022. VH

Grad Krapina narednih će mjeseci biti poprište brojnih događanja koji su objedinjeni pod nazivom “Ljeto u Krapini”, a radi se o manifestaciji u čijoj organizaciji sudjeluju Grad Krapina, TZ grada Krapine i Pučko otvoreno učilište Krapina. 

Manifestacija počinje uz “Noć krapinskih neandertalaca” ovog petka otvorenjem izložbe “Opstojanja” Sandre Ban u Galeriji grada Krapine, a nastavlja se u subotu koncertom Marka Škugora na Hušnjakovom. U nedjelju je bogat program pripremljen u samom Muzeju krapinskih neandertalaca, a bit će raznih radionica za djecu, nastup plesnih skupina te besplatna vodstva po muzeju svakih sat vremena. Za kraj dana, u dvorištu Galerije grada Krapine održat će se koncert polaznika Škole roka i moderne glazbe pri POU Krapina, a u srijedu 22. lipnja će se održati utrka “Kajbumščak trail”. 

Zatim,  25. lipnja će biti otkriveno spomen obilježje smrtno stradalim braniteljima iz Krapinsko – zagorske županije u Perivoju Janka Draškovića, a program “Ljeta u Krapini” nastavlja se već iste večeri koncertom klape ‘Sveti Juraj’ na Hušnjakovom.  

Tijekom srpnja će se u sklopu manifestacije održati brojne predstave poput “Ne daj se Njofra” u izvedbi Glumačke družine Histrion (2. srpnja) ili pak predstave za djecu “Hrvatske vile i vještice (10. srpnja). 

Na Hušnjakovom će se pak održati i kino na otvorenom, a prikazivat će se filmovi “Moj dida je pao s Marsa” (9. srpnja), “Prinčeva strana priče” (23. srpnja) ili “Snježna kraljica 4: Zemlja zrcala” (8. kolovoza). 

Također, neće nedostajati ni dobre glazbe za koju će zaduženi biti Gradski puhački orkestar (7. kolovoza) i sastav ‘Only Friends and Family’ (19. kolovoza). 

Uz ova istaknuta, u programu će biti još brojnih drugih događanja za sve uzraste, a koja možete provjeriti u nastavku.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter