U Varaždinu održan 41. Memorijal Mirko Kolarić

Sudjelovalo 46 vatrogasnih ekipa iz cijele Hrvatske, najboljima pehare uručio gradonačelnik Neven Bosilj poručivši: “Neizmjeran je vaš doprinos našoj sigurnosti“

Objavljeno: 13.06.2022. zagorjeinternational

Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj u nedjelju je uručio pehare najboljim vatrogasnim ekipama na 41. Memorijalu Mirko Kolarić koji se održao na varaždinskom stadionu Sloboda. Na svečanom zatvaranju natjecanja bio je i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Varaždinske županije Darko Majhen.

Tradicionalni Memorijal koji se svake godine održava u počast Mirku Kolariću, učitelju hrvatskog vatrogastva, organizira DVD “Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu“, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Varaždina.

Gradonačelnik se obratio sudionicima natjecanja kazavši da mu je drago što se okupilo puno mladih, pa im čestitao na rezultatima.

 -Čak 46 ekipa iz cijele Hrvatske i ovog je puta pokazalo spremnost na različite izazove s kojima se svakodnevno suočavate i spašavate živote naših sugrađana. Neizmjeran je vaš doprinos našoj sigurnosti, zato je na nama da vam osiguramo što bolje uvjete rada i budemo potpora u vašim aktivnostima. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu, a ekipama koje se spremaju za Olimpijadu u Sloveniji, što bolji plasman – rekao je gradonačelnik Bosilj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba