Interveniralo je 12 vatrogasaca, a šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna

FOTO: Vozio autobus, a onda je buknula vatra

Objavljeno: 13.06.2022.

Proteklog petka oko 17 sati u Mihanović Dolu buknuo je požar na autobusu kojim je upravljao 58-godišnji hrvatski državljanin.

Kako je izvijestila policija, do požara je došlo uslijed kvara na električnim instalacijama u predjelu motora. U požaru su izgorjeli plastični dijelovi motora i električne instalacije.

Nema ozlijeđenih osoba, nastala je materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna, a požar je ugašen od strane pripadnika DVD-a Klanjec i Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok ispostava Klanjec.

Dodatne informacije o intervenciji objavljene su i na Facebook stranici ˝Dobrovoljni vatrogasci Hrvatske˝. Naime, kako se navodi u tekstu, u 17.15 sati klanječki su dobrovoljni vatrogasci aktivirani radi požara autobusa, a za samo sedam minuta već su bili na mjestu intervencije i to s 10 dobrovoljnih vatrogasaca. Na istu tu intervenciju aktivirana je i ZJVP ispostava Klanjec, koji su izašli s dva profesionalna vatrogasca.

Najnovije po kategorijama

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

POVODOM SVJETSKOG DANA SRCA: Klinika Magdalena tradicionalno provodi akciju besplatnog mjerenja krvnog tlaka i EKG

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

Objavljeno: 23.09.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter