Detalji jučerašnje nesreće u Zagrebu

Luđak koji je pokosio tramvajsku stanicu imao 2,33 promila alkohola u krvi, teško ozlijeđen dječak (11) dobro se oporavlja 

Objavljeno: 12.06.2022. zagorjeinternational

Kako smo jučer izvijestili, na Aveniji Marina Držića u Zagrebu više je ljudi ozlijeđeno u prometnoj nesreći, a prema riječima svjedoka, vozač je automobilom pokupio tramvajsku stanicu i pješake.

Jutarnji list doznaje da je dječak (11) koji je bio među stradalima dobro te da se oporavlja, a potvrdio je to ravnatelj Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj Goran Roić.

– Dječak je stabilno. Nije došlo do nikakvih komplikacija, kontaktibilan je, orijentiran u vremenu i prostoru i držimo da se dobro oporavlja. Naravno, iz predostrožnosti, s obzirom da je riječ o ozljedi glave, još uvijek se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja – rekao je ravnatelj za Jutarnji list.

Uz dječaka, u nesreći je ozlijeđeno još dvije djece u dobi od 2,5 i pet godina, a oboje je nakon pregleda pušteno na kućnu njegu. 

Muškarac (26) koji je također ozlijeđen zbrinut je u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice, a i on bi trebao biti pušten na kućno liječenje.

PU zagrebačka je u priopćenju napisala da je vozač Honde (57) koji je skrivio prometnu nesreću bio pod utjecajem alkohola od 2,33 promila. Policija još navodi da nije okvalificirana težina ozljeda kod 57-godišnjeg vozača, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba