Pogledajte, naručite, uživajte i pritom ostvarite odlične pogodnosti

Tvrtka ‘BMD AGRO’ od sada vrhunske proizvode iz svog asortimana nudi i putem novootvorenog ‘web shopa’

Objavljeno: 11.06.2022. zagorjeinternational

Tvrtka ‘BMD AGRO’ koja se bavi integriranom i ekološkom proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda, uvozom ekoloških proizvoda i stručnim nadzorom nad ekološkom proizvodnjom, od sada svim svojim klijentima nudi potpuno novu uslugu, novi ‘web shop’. Od sada ćete bogatu i raznovrsnu ponudu prirodnih i ekoloških Vina Bedekovich te proizvodnu liniju ‘BMD NATURE’, koja uključuje prirodne sokove, sirupe (haskap, aronija i bazga) i ekološki džem aronija, moći pronaći i kupiti i preko interneta, iz udobnosti vlastitog doma. Isto tako, u svega nekoliko klikova možete naručiti neke od kvalitetnih proizvoda i razveseliti svoje bližnje. 

Da se u asortimanu nalaze doista vrhunski proizvodi svjedoče i brojne osvojene nagrade. Primjerice, kvaliteta i sjajan okus ‘orange’ prirodnih Vina Bedekovich prepoznata su na međunarodnom natjecanju “Concours Mondial 2022”, održanom ove godine u talijanskom gradu Rende – Cosenza, gdje su Vina ‘ZEROPlus Natural Amfora’ nagrađena zlatnom medaljom. Isto tako, ‘Sauvignon Spring Time Premium’ Vina Bedekovich osvojio je srebrnu medalju na “Concours Mondial du Sauvignon 2022”, najvećem i najznačajnijem međunarodnom natjecanju u potpunosti posvećenom sorti grožđa ‘Sauvignon’, održanom u Portugalu.

Također, važno je stalno pratitiinternetsku stranicu tvrtke jer se uvijek nude određene pogodnosti i popusti, a time i velike uštede. Isto tako, prijavom na besplatni newsletter ostvaruje se pet posto popusta, a kupnjom iznad 299 kuna preko ‘web shopa’ ostvarujete besplatnu dostavu vaše narudžbe. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba