Zagorci vidno iznervirani cestovnom infrastrukturom na području županije

SELO VESELO: Ovo je živa sramota i potpuni debakl, glavno da su se ‘glavonje’ kandidirali za fotelje, treba ih sve otpeljati u Njemačku da vide kak se dela

Objavljeno: 10.06.2022. Marta Čaržavec

Na Facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija, jedan od pratitelja vidno iznerviran izgledom prometnice na potezu od Začretja prema Mokricama, u Ciglenici Zagorskoj, sudeći po materijalima koje je poslao administratorima. Komentari koji su uslijedili ispod objave baziraju se većinom na kritikama nadležnih. Pratitelji stranice, građani Krapinsko – zagorske, ističu kako je ova situacija sramotna, automobili se oštećuju, na odštete nemaju prava, a kada i pokušaju kontaktirati one koji projekt vode loptica se prebacuje s ˝jednih na druge˝.

Koliko će još trajati ovaj jaz, možemo samo nagađati, no činjenica da se cestovna infrastruktura u Zagorju oteže, u najmanju je ruku zabrinjavajuća. Ono što također muči Zagorce jest da su ceste zatvorene, postavljeni su znakovi, no radnika nigdje… Građanin koji je jutros poslao poruku na ranije spomenutu stranicu, uz priložene fotografije, napisao je sljedeće:

– Pozdrav, mene zanima da li itko kontrolira, tj. nadgleda radove na cesti u Ciglenici, od Začretja prema Mirkovcima? Nigdje radnika, sve raskopano. Vozimo se kao po kukuruzištu. Graba na grabi u tom makadamu. Mislim takav šlamperaj… Čudo jedno. Užas je to što su ostavili iza sebe… Nema kontrole, nadzora… Pa to treba kazniti i zabraniti im da ikad više rade!! Hvala i lijepi pozdrav.

Na objavu se referiraju mnogi, a neke od objava prenosimo u nastavku.

– Ovo je živa sramota i potpuni debakl! Tih 200 metara rade već dva mjeseca! SRAMOTA! Treba ih sve otpeljati u Njemačku i nek ih Njemci nauče kak’ i kojom brzinom se cesta dela! I samo da napomenem, svi koji si eventualno oštetite aute na tim grabama ono tipa razrežete gume i slično zovite odmah policiju i od vlasnika ceste imate pravo na obeštećenje – napisao je jedan.

– Na toj relaciji probušila gumu, zvala ceste, peru ruke, dali su dozvolu za rad nekom gospodinu Slovencu i njega se može kontaktirati ako imate primjedbe. Evo, nakon moje intervencije čak su i postavili znak da su radovi na cesti. Gumu naravno nisu financirali jer nemam dokaza da sam probušila baš tamo – napisala je jedna od pratiteljica.

– To je prestrašno na kaj ta cesta liči. Koliko god paziš rupe ne možeš izbjeći. To bude tak još bar godinu dana ako ne i više… Boli i mene i auto svaki dan – napisala je druga.

– Ak’ se ne varam krenuli su kopat od skoro pa Bračka prema Svetom križu i to traje već ziher godinu dana i nitko ništa ne poduzima. Tu nas ima toliko na fejsu kaj trkeljamo gluposti umjesto da neke korisno napravimo – poručio je još jedan uzrujani građanin, a na kraju je treći poručio:

– Glavno da su se glavonje kandidirali za fotelje, gradonačelnici, župani… Sve za Zagorje, samo vama služimo, a sad – ko vas šiša. Selo veselo, sramota.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba