NEVIĐENI KAOS U ZAGREBU: Vjetar ruši stabla

˝Hodala sam Sigetjem i odjednom tras. Palo je po sredini preko cijelog auta, odmah se oglasio alarm i otvorili su se zračni jastuci˝

Objavljeno: 10.06.2022. zagorjeinternational

Portal 24.sata objavio je katastrofu koju je uzrokovao jak vjetar. Naime, kako navode, jutros je oko 9.30 na automobil u kojem je bio čovjek, palo stablo.

– Hodala sam Sigetjem i odjednom tras. Palo je po sredini preko cijelog auta. Mislila sam da će mene pogoditi jer mi je cijeli dan krenuo naopako. Odmah se oglasio alarm i otvorili su se zračni jastuci. Vozač je izašao van, dobro je – rekla je prolaznica koja je svjedočila nesreći koja je mogla završiti kobno.

– Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je jutros, 10. lipnja zbog jakog vjetra više dojava o srušenim stablima na području grada – javili su iz Civilne zaštite, a iz JVP Zagreb za 24.sata rekli su kako imaju 15-ak sličnih intervencija diljem grada.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba