Broj izlagača bit će ograničen

Traju prijave za ovogodišnju izložbu “100 % zagorsko u Rijeci”

Objavljeno: 08.06.2022. VH

Ove godine, po deveti puta, na riječkom Korzu će se 26. i 27. kolovoza održati Sajamska izložba Krapinsko – zagorske županije “100 % zagorsko u Rijeci“. 

Krapinsko – zagorska županija poslala je poziv svim zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima, obrtima i tvrtkama koje imaju sjedište te vrše proizvodnju na području županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 24. lipnja. 

Također, najavljeno je da će, ovisno o situaciji s koronavirusom, broj izlagača ove godine biti ograničen. Isto tako, u pozivu stoji da su izlagači dužni sami osigurati prijevoz i noćenje, a Županija će osigurati sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu.

Uz to, s obzirom na ograničen broj izlagača, Županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača, a prednost će imati oni koji su na županijskim i nacionalnim ocjenjivanjima osvojili prva mjesta, koji su certificirani proizvođači te oni koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Županijom pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije. 

Detaljnije informacije svi zainteresirani mogu pronaći na službenim stranicama Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba