POČELO JE: Otvoren je ˝Mali ulični festival˝

Posjetite Stubake i uživajte u odličnom programu, družite se s uličnim zabavljačima, a nepce iznenadite posebnim delikatesama

Objavljeno: 03.06.2022.

Ponuda posebnih jela i pića, štandovi OPG-ova, obrta i zanata, veliki lunapark, ulični zabavljači – sve vas to čeka na ovogodišnjem četvrtom izdanju ˝Malog uličnog festivala˝ koji je odmah nakon prvog plasmana 2018. godine izazvao veliku zainteresiranost javnosti što, dakako, pogoduje i turističkom potencijalu Stubičkih Toplica.

Kako je istaknuo načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, popularnost festivala odaje dojam kao da se on održava već desetljećima.

– Zainteresirani građani i gosti ispitivali su već mjesecima unaprijed tko će ove godine nastupati i eto, došli smo do četvrtog izdanja koje obiluje lijepim predstavama, sadržajima za najmlađe, ali i one starije. Sve je spremno za vikend u kojem će svatko pronaći nešto za sebe – rekao je Beljak o festivalu koji kroz cijeli dan nudi bogat program.

– Od 9 do 12 sati subotom i nedjeljom imamo dječji program gdje se od početka festivala mnoštvo roditelja s djecom okupi i zabavlja. Osigurali smo dvije dječje predstave, a od 17, 18 sati nastupamo s programom za sve. Nadamo se lijepom vremenom da nam festival uspije kako smo zamislili. Do sada smo imali dosta sreće, nadam se da će tako biti i ove godine. Optimisti smo – kaže Beljak o manifestaciji koja pogoduje turističkom razvoju ovog mjesta.

Dodao je kako su svi kapaciteti smještaja puni što je dokaz kako festival pogoduje turizmu Stubičkih Toplica. Prošle je godine, unatoč pandemiji, ovo događanje posjetilo oko 10.000 posjetitelja pa će ovogodišnja brojka zasigurno biti veća.

– Nakon prve godine smo uvidjeli da je zainteresiranost velika i proširili smo festival na park

Maksimilijana Vrhovca. Vjerujem da ćemo premašiti tu prošlogodišnju brojku – poručio je na kraju Beljak.

Ne preostaje vam ništa drugo, doli put prema Stubakima!

Najnovije po kategorijama

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

POVODOM SVJETSKOG DANA SRCA: Klinika Magdalena tradicionalno provodi akciju besplatnog mjerenja krvnog tlaka i EKG

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

Objavljeno: 23.09.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter