Subota na HGF-u u zabočkom ReGardenu

FREE UPAD: Legendarni Rundek i njegova Ekipa dolaze u Zabok

Objavljeno: 03.06.2022. zagorjeinternational

Ove subote s početkom u 19 sati u Zabok, na HGF, dolazi veliki Darko Rundek koji će uz svoju Ekipu, sastavljenu od vrhunskih glazbenika, u punom sastavu podsjetiti na svoju bogatu zbirku pjesama. Uz neke nove pjesme Rundek & Ekipa svirat će i legendarne klasike na potezu od Haustora do Cargo Tria. Okružen sjajnim glazbenicima, Darko Rundek će još jednom pokazati svoju snagu nastupa uživo
FB: https://www.facebook.com/darko.rundek.official

Na repertoaru je i zagrebački, sedmeročlani bend One dread bend osnovan 2007. godine koji svojim obradama hitova uvijek napravi atmosferu za pamćenje. 2013. godine kada se oformila nova postava cijeli je projekt krenuo u ozbiljnije vode s ostvarenim nastupima diljem Hrvatske i inozemstva. Od početka do danas, bend uspješno obrađuje poznate svjetske roots / reggae / pop covere.
FB: https://www.facebook.com/one.dread.zg

Iz zagrebačkih garaža, nakon dugogodišnje potrage za pravom ekipom, rodio se bend Munchmen koji je nedavno predstavio svoj prvi EP album i koji je pobjednik 25. sezone HGF-a 2021. Sviranjem, improvizacijom i međusobnim upoznavanjem kroz glazbu, nastao je jureći vlak inspiriran psihodeličnim rockom, funkom, jazzom i bluesom. Bend koji je uvijek u potrazi za novim zvukovima i glazbenim stilovima ove godine svira ponovno u Zaboku.
FB: https://www.facebook.com/munchmenofficial

FOTO: Luka Smuk

Ovogodišnji HGF pobjednici Daisy dives, sanjivi je solo projekt s trenutnom adresom u Zagrebu. EP objavljen krajem 2019. zbog DIY pristupa veže uz sebe melankolični lo-fi ugođaj isprepleten motivima ljeta. Zvuk građen na elementima dream popa i indie popa, rezonira s nježnim vokalnim harmonijama, a gitare, synth i ritam mašina kao baza live setova, stvaraju sanjivu zvučnu podlogu za kao u jeku rastopljen vokal.
FB: https://www.facebook.com/daisydives

FOTO: Luka Smuk

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba