Spoj dugogodišnjeg iskustva i najmodernije tehnologije

Tvrtka “Idea Graf” nabavila je novi printer najmodernije tehnologije koji omogućava iznimnu kvalitetu krajnjeg proizvoda

Objavljeno: 02.06.2022. zagorjeinternational

Tvrtka “Idea Graf” osnovana je još 2001. godine, a bavi se grafičkim dizajnom, svim tehnikama tiska te doradom, a dugogodišnje iskustvo potvrda je stručnosti i kvalitete. 

Među širokom ponudom usluga, tvrtka nudi ‘off-set’ tisak, oslikavanje vozila, svjetleće reklame, sitotisak na tekstil, uvez, oslikavanje izloga te brojne druge usluge, a od nedavno, tvrtka je nabavila i novi printer najmodernije tehnologije s kojim će kvaliteta njihove usluge samo dodatno porasti. 

Vlasnik tvrtke Dejan Pavlović je otkrio da se radi o ‘DTF’ printeru koji otiskuje različite preslikače na tkanine. 

– Posebnost mu je to što su ti preslikači po mjeri. Također, s ovim printerom sada imamo mogućnost pripremanja preslikača najrazličitijih dizajna za naše klijente, koje si onda oni sami kod kuće mogu glačalom otisnuti na razne odjevne predmete ili neke druge vrste tkanina. Printer je poseban i po tome što su ti preslikači vrlo kvalitetni i izdržljivi, odnosno tkanine na koje ih se stavi se mogu prati na temperaturama do 90 stupnjeva bez problema – otkrio je Pavlović.  

Termo preša stroja radi na 160 stupnjeva i za svega 12 sekundi završi postupak apliciranja preslikača na razne površine od tkanine.   

– S obzirom na to da stroj koristi potpuno novu tehniku otiskivanja, prvo smo se raspitivali kod dobavljača tih strojeva, otišli ih pogledati kako rade, a onda smo se odlučili i za nabavku jednog. Koliko smo upoznati, za sada jedino mi na području naše županije imamo i radimo na ovakvom stroju – istaknuo je za kraj direktor Pavlović. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba