Vrhunski rezultati mladih sportaša

PONOS DONJE STUBICE I CIJELOG ZAGORJA: Ekipa OŠ Donja Stubica državni prvaci u futsalu 

Objavljeno: 02.06.2022. VH

Nakon što su nedavno učenici Osnovne škole Donja Stubica nastupili na finalnom županijskom natjecanju u futsalu za 5. i 6. razrede koje se održalo u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina i pobijedili, mladi sportaši su se plasirali na poluzavršno natjecanje skupine Sjever koje je održano u Čakovcu. 

Na tom je natjecanju futsal ekipa OŠ Donja Stubica također pokazala svoje izvanredne vještine i porazivši sve protivničke momčadi, osigurali su si naslov regionalnih prvaka u futsalu u skupini Sjever.

Zahvaljujući toj pobjedi, ekipa se plasirala na državno natjecanje koje je održano u Vinkovcima, a s kojeg su stigle nove sjajne vijesti. Naime, mladi donjostubički osnovnoškolci državni su prvaci u futsalu.  

Dečki su u polufinalnoj utakmici rasturili ekipu iz Siska s nevjerojatnih 11:0, a u finalu su s rezultatom 5:2 porazili ekipu iz Metkovića. 

Najnovije po kategorijama

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

POVODOM SVJETSKOG DANA SRCA: Klinika Magdalena tradicionalno provodi akciju besplatnog mjerenja krvnog tlaka i EKG

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

Objavljeno: 23.09.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter