Nastavak hvalevrijednog projekta “MIPOS“

GRADOVI ZABOK I ZLATAR UDRUŽILI ‘SNAGE’: Zaposlit će se 30 žena koje će skrbiti za 180 korisnika

Objavljeno: 01.06.2022. zagorjeinternational

Grad Zabok do sada je bio nositelj dva, oko 15 milijuna kuna vrijedna projekta MIPOS 1 i MIPOS 2, a sada je objavljen poziv Zaželi 3 na koji su se prijavili Grad Zabok i Grad Zlatar.

Kako je za Radio Stubicu otkrila voditeljica projekta MIPOS Valentina Đurek, radi se o programu zapošljavanja žena u nepovoljnom položaju, koji će trajati šest mjeseci te će se, u okviru njega, zaposliti 30 žena koje bi trebale skrbiti za 180 korisnika, dok je u sklopu MIPOS-a 1 i MIPOS-a 2 zaposleno 108 žena koje su skrbile za više od 700 korisnika.

Pojasnila je da je dogovoreno da će Grad Zabok prijaviti MIPOS 3 Volim1, a Grad Zlatar MIPOS 3 Volim 2 te između sebe podijeliti i dosadašnje partnere u projektu.

-Tako se dosadašnja partnerstva dijele na dva dijela. Grad Zabok ide s GDCK Zabok i GDCK Donja Stubica te Udrugom invalida Bedekovčina, a Grad Zlatar s GDCK Zlatar, Gornjostubičkom udrugom Lipin cviet te također Udrugom invalida Bedekovčina. Tu su i partneri Centri za socijalnu skrb i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina – kazala je Đurek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba