Buktinja kod zagrebačkog Glavnog kolodvora:

Požar zahvatio dva napuštena putnička vagona, treći nagorio

Objavljeno: 29.05.2022. AB

Na području zagrebačkog Glavnog kolodvora jutros je nešto prije 9 sati izbio požar u jednom napuštenom putničkom željezničkom vagonu na tračnicama uz Koturašku ulicu.

Kako su potvrdili zagrebački vatrogasci, dojava im je stigla u 8.48 sati, a po dolasku na teren vatra se proširila na drugi vagon, dok je treći nagorio. Oko pola sata nakon dolaska na intervenciju, tijekom koje se radilo i dogašivanje, prve ekipe su se počele vraćati u postaju. O uzrocima požara zasad nema informacija, a prema prvim podacima nema ni ozlijeđenih.

Iz zagrebačke policije za Jutarnji su potvrdili da su gorjeli napušteni vagoni na 24. i 25. kolosijeku.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba