SUSJED IZ PAKLA: Iz stana se širi smrad, zgradom harače žohari, hrpetina smeća širi se i hodnikom, a on kaže:

˝Žohare sam ja dobio od ove gospođe gore. Njezin muž je imao pun balkon svega i svačega˝

Objavljeno: 28.05.2022. zagorjeinternational


Od slučaja susjeda iz pakla na području grada Zagreba, u zgradi na Trnjanskoj Savici mogao bi vam se okrenuti želudac. Stanari zgrade ovog neurednog susjeda koji smeće skuplja godinama pokušali su sve – zvali Centar za socijalnu skrb, policiju pa i ministra Beroša…

Naime, stan ovog susjeda je smetlište, u njega gotovo da se i ne može ući. To je leglo žohara koji su se razmnožili i harače stanovima, zgradom se širi nesnosan smrad, a hrpa otpada proširila se i na hodnik. Većina stanara, odlučila je stanove prodati i iseliti, a jedna od njih je i Marica Fiket:

– Puno se stanova prodaje. Evo tu je jedan stan prodan, pa se jedan na petom katu prodaje. Moja susjeda je planirala prodati, i ja sam planirala isto prodati, sin veli: ‘Mama, valjda će se riješiti. Nemoj ići da smo blizu tu. Čekaj još godinu dana.’ Ti samo čekaj i čekaj, a on sve gori – objasnila je Fiket.

– Nije to tako, pretjeruju malo. Žohare sam ja dobio od ove gospođe gore. Njezin muž je imao pun balkon svega i svačega – kaže neuredan susjed.

Nisu jedini koji imaju taj problem. Stručnjaci tvrde da je takozvani sindrom pretrpanog stana vrlo čest. Postoji više mogućih rješenja, no isto toliko prepreka.

RTL-ov prilog pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba