“Proljeće u Zaboku”

Sutra na ljetnu pozornicu kod krčme ‘Polanović’ stiže zagrebački space jazz, rock sastav “Chui”

Objavljeno: 26.05.2022. zagorjeinternational

U sklopu manifestacije “Proljeće u Zaboku”, sutra će na ljetnoj pozornici kod zabočke krčme ‘Polanović’ nastupiti zagrebački bend “Chui”. 

Radi se o space jazz, rock sastavu koji će ovim nastupom u Zaboku ujedno predstaviti i svoj novi album “Zagreb – Berlin” koji izlazi baš u petak, a kojim bend ujedno slavi 10 godina na glazbenoj sceni.  

Bend čine Toni Starešinić na klavijaturama, Vojkan Jocić na saksofonu, Ivan Levačić na bubnjevima i Konrad Lovrenčić na basu, a zajedno su spoj suvremene klupske plesne glazbe u kombinaciji s jazzom, elektronikom i rock’n’rollom

– Na koncertu možete očekivati puno materijala s novog albuma, kao i nekoliko provjerenih ‘hitova’. Vidimo se u petak u Zaboku – poručili su iz benda. 

Početak koncerta je oko 20.30, a ulaznice se mogu nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna preko sustava Entrio. Na ulazu će koštati 60 kuna. 

Manifestaciju “Proljeće u Zaboku” organiziraju Hangtime Agency, Grad Zabok, Krčma Polanović, Pivovara Nova Runda, Zmajska pivovara, Udruga GOKUL, Gradska galerija Zabok, Rekreativni biciklistički klub Kukuriku Zabok, Ministarstvo kulture i Hrvatska glazbena unija, a program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba