Spaljuju tijela pobačenih beba kako bi stvorili toplinsku energiju?!

UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ: U bolničkoj kutiji za biootpad otkrili 115 mrtvih beba – njih pet usmrćeno je u visokom stupnju trudnoće

Objavljeno: 25.05.2022. zagorjeinternational

Kako piše portal narod.hr, dok se u Hrvatskoj prosvjedovalo i podržavalo feticid djeteta, slučaj iz SAD-a, o kojem se priča već dva mjeseca, pokazuje strahotu tog zahvata.

Naime, tamo je u kombiju koji inače prevozi medicinski otpad pronađeno 115 nerođenih beba, od kojih je njih pet moglo preživjeti van maternice. Njihova su tijela prevezena na spaljivanje ili sa svrhom istraživanja.

Aktivistice od kojih su neke molile ispred jedne bolnice primijetile su kombi s medicinskim otpadom i ušle u razgovor s vozačem, zaključivši kako su u kutijama tijela usmrćenih beba. Upitale su vozača da li bi im htio dati kutiju. On je pitao što namjeravaju s njome učiniti. Rekle su da će tijela dostojno pokopati. Tad im je vozač ustupio kutiju, piše narod.hr. Žene su potom otišle u stan jedne od njih i tu su otkrile koliko je zapravo usmrćene djece u kutiji. Dio ih je dostojno pokopan. Zbog rana na bebama posumnjale su i u neka druga kaznena djela, te su kontaktirale policiju. Međutim, u stan jedne od aktivistica upao je FBI, te je uhitio.

U Washingtonu je održana tiskovna konferencija pro-life grupe koja je sudjelovala u izvlačenju tijela petero abortirane djece. Kao što je Live Action News ranije izvijestio, pro-life aktivisti iz Progressive Anti-Abortion Uprising (PAAU) bili su uključeni u otkrivanje dječjih tijela. Kako je grupa rekla, u kutiju u kojoj su bili ostaci beba dobili su od vozača Curtis Bay Energya koji je poslan u ustanovu za pobačaje da pokupi medicinski otpad.

– U petak, 25. ožujka, na Dan nerođenog djeteta, Lauren Handy i ja otišle smo u Washington Surgicenter kako bismo se angažirale u zagovaranju protiv pobačaja. Po dolasku, vidjele smo kamion označen ‘Curtis Bay Medical Waste Services’ parkiran vani – rekla je aktivistkinja

Bukovinac i objasnila da su ona i Handy prišle vozaču jer su vidjele dvije velike kutije označene simbolima biološke opasnosti za utovar. Pitale su vozača zna li što je u kutijama. Vozač je rekao da ne zna, pa su ga obavijestile da su vjerojatno puni tijela pobačenih beba i pitale ga mogu li uzeti jednu od njih.

– Nakon što je potvrdio da su kutije iz Washingtona (Surgi-Center), pitala sam ga: ˝Hoćeš li upasti u nevolje ako uzmemo jednu od ovih kutija?” Upitao nas je: ˝Što biste učinili s njima?˝ Lauren je rekla da ćemo ih pravilno ukopati i sahraniti.” Nakon trenutka, vozač im je predao kutiju.

Uz nazočnost katoličkog đakona, Handy je otvorila kutiju u kojoj je bila crvena plastična vrećica, a u njoj posmrtni ostaci 110 djece, uglavnom u prvom tromjesečju. Ispod toga je bila plastična vrećica u kojoj se nalazilo petero djece koja su naizgled bila podvrgnuta kasnim pobačajima, a za koje su stručnjaci rekli da su vjerojatno bile bebe koje su mogle preživjeti izvan maternice.

Također su otkrili još četiri bebe, uključujući netaknutu djevojčicu kojoj su dali ime Harriet, a koja je imala jedno oko otvoreno i rez na stražnjem dijelu vrata. Dvije druge bebe, obje raskomadane, dobile su imena Angel i Holly. Posljednja beba, cijela i još u amnionskoj vrećici, dobila je ime Phoenix. Dok neki liječnici koriste feticid kako bi izazvali zastoj srca i spriječili da se beba živa rodi, Cesare Santangelo, vlasnik i aborcionist u Washington Surgi-Centru, priznao je tajnom istražitelju Live Actiona 2013. da ne koristi feticid. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Pro-life aktivistica Missy Smith rekla je da Curtis Bay Energy navodno spaljuje tijela pobačenih beba kako bi stvorila toplinsku energiju za Baltimore.

– To znači, tragično, da oni primaju, prenose i spaljuju leševe pobačenih beba kako bi napravili struju za kućanstva i tvrtke u području Baltimorea – rekla je.

– Ako živite u području Baltimora, morate znati da su pobačene bebe spaljivane kako biste imali svjetlo i toplu kuću.  Pozivamo Curtis Bay Energy da prekine ovu barbarsku praksu i javno potvrđujemo da su to učinili – poručila je.

Curtis Bay Energy poriče bilo kakvu umiješanost u transport fetalnih ostataka ili njihovo korištenje za proizvodnju struje.

– 25. ožujka, zaposlenik Curtis Baya preuzeo je tri paketa iz Washington Surgery Center (Washington Surgi Clinic) i sve ih isporučio u postrojenje za spaljivanje u Curtis Bayu. Zaposlenik Curtis Baya niti u jednom trenutku nije predao bilo koji od ovih paketa PAAU-u ili drugoj trećoj strani, a sve druge tvrdnje su lažne – stoji u priopćenju tvrtke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba