Mislite li da mlada Krapinčanka može biti nova Miss Universe svijeta?

Stranci oduševljeni novom hrvatskom misicom: “Arijana je njihova najljepša predstavnica do sada”

Objavljeno: 25.05.2022. zagorjeinternational

Krapinčanka Arijana Podgajski (19) u ponedjeljak je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu proglašena novom hrvatskom Miss Universe, čime je stekla pravo da predstavlja Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, koji bi se krajem godine trebao održati u Kostarici.

Ubrzo nakon njene pobjede stranci su se raspisali o njoj na društvenim mrežama te su joj uputili brojne komplimente, javlja Index.

“Wow, ovo je najljepša djevojka koju su Hrvati ikada poslali da ih predstavlja na izboru”, napisao je jedan komentator.

“Mislim da bi mogla pobijediti”, “Buduća Miss Universe svijeta”, “Hrvati na izbor šalju jaku kandidatkinju”, “Ova djevojka je jednostavno predivna”, nizali su se komplimenti.

Podsjetimo, Arijana je visoka 170 centimetara, studira na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i zna engleski. Voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe jer u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju.

Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter