SUBOTA - VELIKI DAN ZA ZAGORSKI NOGOMET: NK Zagorec Krapina poziva vas na utakmicu protiv Gaja iz Mača, posljednju u sezoni za pamćenje

PROSLAVA POVIJESNOG USPJEHA: Zagorski derbi, nastup mažoretkinja, tamburaši, dodjela pehara i grah za sve

Objavljeno: 25.05.2022. AB

Nakon povijesne sezone u kojoj je krapinski Nogometni klub Zagorec osvojio naslov prvaka 3. Hrvatske nogometne lige Središte, ovog vikenda odigrat će posljednju utakmicu kako bi pred domaćom publikom potvrdio ovaj veliki uspjeh.

U subotu s početkom u 17.30 sati u Krapini na redu je županijski derbi između NK Zagorca i NK Gaja Mače, a u planu je da zaljubljenici u nogomet te fanovi krapinskog Kluba prije i nakon utakmice zajedno proslave ovaj povijesni rezultat.

Zahvala NK Gaju iz Mača

Kako je najavio predsjednik NK Zagorca Miljenko Merkaš, sve ljubitelje nogometa ove subote očekuje odlična poslastica. Osim nogometnog derbija, prije utakmice, u 16.30 sati počinje kulturno – zabavni program u kojem će nastupiti krapinske mažoretkinje i plesačice iz Srednje škole Pregrada, a posjetitelje će zabavljati i popularni tamburaški sastav Črleni Lajbeki. Nakon utakmice te svečanosti dodjele pehara i medalja za osvojeno prvo mjesto u 3. HNL Središte koje će Klubu uručiti predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza, za sve posjetitelje osiguran je besplatan grah. 

– Očekujemo da će zabava potrajati. Utakmica se inače trebala odigrati u Maču, ali nam je Uprava njihovog kluba dopustila da igramo u Krapini kako bi se nagrade i pehari podijelili pred domaćom publikom te zajedno s njima proslavio ovaj povijesni uspjeh – rekao je Merkaš zahvalivši Upravi NK Gaja Mače što su im izašli u susret.

Iako je pred NK Zagorcem Krapina težak posao jer ih očekuje odigravanje utakmica za plasman u Drugu HNL, sezona iza njih zaista je povijesna. Već od 3. kola NK Zagorec uvjerljivo je prvi, a jedno kolo prije kraja sezone ima 75 bodova. O uspjehu najbolje govore podaci da u odnosu na drugoplasirano Dugo Selo ima 10 bodova prednosti, a u 33 utakmice igrači Zagorca upisali su 23 pobjede, šest remija i tek četiri poraza.

Pridružite se proslavi

-Zahvaljujući titulu naslova prvaka izravno smo se plasirali u 3. jedinstvenu HNL, među 22 nogometna kluba što je velik uspjeh koji može biti na ponos čitavoj županiji, cijelom Hrvatskom zagorju i Krapini – zaključio je Merkaš. 

– Pridružimo se svi zajedno proslavi ogromnog uspjeha naših nogometaša i uveličajmo posljednju utakmicu sezone kojom će naš NK Zagorec potvrditi naslov prvaka. Iza njih je izazovna sezona u kojoj su postigli povijesni uspjeh na koji smo svi zajedno itekako ponosni – pozivaju iz Grada Krapine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba