MATURANTIKA: U varaždinskom Parku mladih održan sportski dan

POD MOTOM “SPORTOM PROTIV OVISNOSTI“: Najuporniji i najizdržljiviji maturanti su Helena Horvatić i Filip Biškup

Objavljeno: 25.05.2022. zagorjeinternational

Pod motom “Sportom protiv ovisnosti” u Parku mladih u Varaždinu održan je sportski dan, a maturanti su imali priliku pokazati tko je najuporniji i najizdržljiviji. Pod stručnim vodstvom predstavnika Fitness centra “5 Star“ natjecali su se u dvije discipline, dizanju utega te ergometru, gdje je trebalo potrošiti 30 kalorija u što kraćem vremenu.

Zaklada za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael je za po troje najboljih u ženskoj i muškoj konkurenciji osigurala vrijedne nagrade, koje su im uručili zamjenik predsjednice Upravnog odbora Zaklade Dalibor Božić i članica Upravnog odbora Zaklade Tatjana Novak.

Prvo mjesto osvojili su Helena Horvatić i Filip Biškup, a primili su zlatne medalje i poklon-bon za kupnju sportske opreme u iznosu od 600 kuna. Srebrna medalja uručena je Iki Golub i Emanuelu Špremu, koji su osvojili i mjesečnu pretplatu u Fitness centru “5 Star“.

Ana Cerjak i Jonathan Škoda plasirali su se na treće mjesto, koje im je, uz brončanu medalju, donijelo i poklon-bon za konzumaciju jela i pića u Parku mladih. Maturantika se nastavlja danas plesanjem quadrille na Kapucinskom trgu u Varaždinu, točno u podne.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba