Prijavi se u par klikova

Mladi Varaždinci, aplicirajte na natječaj za sudjelovanje u radu Prometne jedinice mladeži Grada

Objavljeno: 25.05.2022. zagorjeinternational

Grad Varaždin u suradnji s Policijskom postajom Varaždin objavljuje ponovljeni Javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u radu Prometne jedinice mladeži Grada Varaždina, s ciljem povećanja sigurnosti prometa na području Grada Varaždina.

Opći uvjeti koje moraju ispuniti zainteresirani kandidati za rad u Prometnoj jedinici mladeži Grada Varaždina jesu da su kandidati učenici srednje škole koji su navršili 16 godina ili studenti, da su zdravstveno sposobni, a uvjet je i primjerenost u učenju i ponašanju.

Zainteresirani kandidati dužni su podnijeti prijavu u pisanom obliku i dostaviti je na adresu: Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12, Varaždin ili elektroničkom poštom na e-mail adresu: [email protected] s naznakom: ˝JAVNI POZIV–PROMETNA JEDINICA MLADEŽI GRADA VARAŽDINA˝.

Uz prijavu je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice, potvrdu o statusu učenika/studenta, potvrdu liječnika obiteljske/opće medicine kojom se dokazuje zdravstvena sposobnost i broj telefona/mobitela.
Svi kandidati koji zadovolje formalne uvjete javnog poziva, dužni su proći program osposobljavanja pripadnika Prometne jedinice mladeži iz područja Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Program osposobljavanja Prometne jedinice mladeži Grada Varaždina, odabir pripadnika, nadzor te način i vrijeme djelovanja određuje Policijska uprava varaždinska.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba