San još iz djetinjstva

VIDEO: Patricija Meglić prva je prometna policajka na motociklu u povijesti zagorske policije

Objavljeno: 24.05.2022. zagorjeinternational

Patricija Meglić prva je prometna policajka na motociklu u povijesti Policijske uprave krapinsko – zagorske. Njena je karijera u službi započela po završetku programa obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka. 

Vježbenički je staž odradila u Policijskoj postaji Pregrada, a nedugo zatim je postala dio tima u Postaji prometne policije Krapina, radeći u ophodnji i vodeći računa o sigurnosti prometa u Županiji.

San joj je oduvijek bio da bude prometna policajka na motociklu, a kako bi to i ostvarila, Meglić je krenula na edukaciju i polaganje vozačkog ispita te je ovih dana započela prve radne dane kontrolirajući promet na službenom motociklu.

Tako će ovih dana stanovnici Krapinsko – zagorske županije na svojim prometnicama moći vidjeti mladu policijsku službenicu na policijskom motoru, prvu policijsku službenicu motoristicu u Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj. 

Meglić je ostvarila svoj san i postala policijska službenica i s ponosom predstavlja policiju radeći na sigurnosti građana u okruženju gdje i živi te poziva mlade ljude koji žele ostvariti svoje snove radeći dinamičan i zahtjevan posao, ali posao na dobrobiti drugih da se prijave na natječaj koji je u tijeku i upišu Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Prijave traju do 15. kolovoza. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba