Sjajni rezultati zagorskih kickboxera s kickboxing kupa “Zabok open”

Bedekovčanski “Zmajevi” osvojili 10 zlatnih, pet srebrnih i tri brončane medalje, a proglašeni su i trećim najboljim klubom natjecanja

Objavljeno: 24.05.2022. zagorjeinternational

U subotu je u Zaboku održan 9. Međunarodni kickboxing kup “Zabok open” u ‘pointfightingu’, ‘light contactu’ i ‘kick lightu’ za sve dobne skupine, a nastupilo je ukupno 330 natjecatelja iz 32 kickboxing kluba. 

Među natjecateljima su se našli i članovi kluba “Zmaj” iz Bedekovčine koji su na ovom natjecanju odnijeli ukupno 10 zlatnih, pet srebrnih i tri brončane medalje, a po uspješnosti, KBK “Zmaj” bio je treći klub na ovom kupu. 

Nastupilo je ukupno devet članova kluba “Zmaj”, redom Luka Sovec, Karla Ptičar, Nicol Papeš, Karla Baša, Ana Sovec, Marija-Antoaneta Hranić, Elena Ljubek, Domagoj Posavec i Ognjen Ledinščak. 

Klub je u 18 startova izborio 15 finala, a ujedno je bio i najbolji zagorski klub na ovom kupu. Također, pet “zmajeva” bilo je proglašeno najboljim pojedincima kupa po disciplinama i dobnim skupinama. Karla Ptičar je bila najbolja mlađa kadetkinja u ‘kick lightu’, Marija-Antoaneta Hranić je bila najbolja starija kadetkinja u ‘light contactu’ i ‘kick lightu’, Ana Sovec je bila najbolja juniorka u ‘pointfightingu’, a Ognjen Ledinščak je bio najbolji senior u ‘light contactu’.

Zlatni su na ovom natjecanju bili Luka Sovec u ‘pointfightingu’ za djecu početnike do 30 kilograma, Karla Ptičar u ‘pointfightingu’ za mlađe kadetkinje početnice do 47 kilograma i u ‘kick lightu’ za mlađe kadetkinje do 50 kilograma, Nicol Papeš u ‘pointfightingu’ za mlađe kadetkinje do +47 kilograma, Karlo Baša u ‘kick lightu’ za mlađe kadete u kategoriji +69 kilograma, Marija-Antoaneta Hranić u ‘light contactu’ i ‘kick lightu’ za starije kadetkinje do 55 kilograma, Ana Sovec u ‘pointfightingu’ za juniorke do 50 kilograma i Ognjen Ledinščak u ‘lightu’ i ‘kick lightu’ za seniore do 69 kilograma. 

Uz zlatne medalje, Luka Sovec, Karlo Baša, Domagoj Posavec i Ana Sovec osvojili su i srebra, a Elena Ljubek i Domagoj Posavec osvojili su i bronce. 

Zahvaljujući sjajnim rezultatima, “zmajevi” su dobili i pehare za najbolje pojedince na ovom kupu. Zlatni zmajevi kupa tako su postali Luka Sovec, Nicol Papeš, Karlo Baša, Karla Ptičar i Ana Sovec, dok su Karla Ptičar, Marija-Antoaneta Hranić i Ognjen Ledinščak dvostruko zlatni. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba